ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ οφείλουν να ακολουθήσουν τους παρακάτω κανόνες καθ΄ όλη του διάρκεια του τριημέρου:

  1. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τυχόν κλοπές ή ζημιές σε ΙΧ αυτοκίνητα καθ΄ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, εντός και εκτός των χώρων στάθμευσης.
  2. Το τριήμερο εισιτήριο συνοδεύεται από βραχιολάκι, το οποίο ο κάτοχος του οφείλει να φορά συνεχώς κατά τη διάρκεια του τριημέρου (το βραχιολάκι δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα, ούτε κάποιου είδους αλλεργία).
  3. Το βραχιολάκι τριημέρου δεν καταστρέφεται, ούτε αφαιρείται από το χέρι. Αν κάποιος φτάσει σε σημείο ελέγχου εισιτηρίων με κομμένο ή κατεστραμμένο βραχιολάκι, τότε ΔΕΝ θα του επιτραπεί η είσοδος, παρά μόνο αν προμηθευτεί άλλο εισιτήριο.
  4. Το βραχιολάκι είναι αυστηρώς προσωπικό, που σημαίνει ότι μόνο ένα άτομο μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
  5. Αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με το βραχιολάκι εντός του χώρου του φεστιβάλ, τότε μπορεί να απευθυνθεί στους διοργανωτές για την αντικατάστασή του.
  6. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!

 

Για την καλύτερη οργάνωση σας, να έχετε μαζί σας:

  1. Ζεστά ρούχα
  2. Αλοιφές για τα τσιμπήματα (κυρίως για τους κατασκηνωτές)

 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι άνθρωποι του φεστιβάλ για να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειαστείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τηλεφωνική επικοινωνία από το χώρο του φεστιβάλ είναι εφικτή μόνο μέσω των δικτύων Vodafone και Wind, καθώς δεν υπάρχει δίκτυο του ΟΤΕ, ούτε κεραίες άλλων παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

ΑΦΙΣΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

112537
Who's Online : 1

Polls

Θα δώσετε το παρόν στο φεστιβάλ;

View Results

Loading ... Loading ...